реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Забудовники без пайової участі

Верховна Рада в першому читанні проголосувала за скасування пайової участі на розвиток інфраструктури.

Йдеться про сотні мільйонів гривень, які забудовники все-таки змушені були віддавати на хоч сяке-таке будівництво доріг, розв’язок, дитячих садків і шкіл. Якщо закон ухвалять у другому читанні — тепер і цих грошей на інфраструктуру не буде. А що, збудуємо в Києві ще кілька сотень новобудов без жодного дитячого садка і школи, без жодної дороги і розв’язки!

Особливо цікаво почитати аргументи парламентарів на підтримку такого рішення. Податок корупційний, інвестор заляканий — ось воно що.

Бідні, нещасні, затиснені з усіх сторін київські (а також одеські, львівські та інших міст-мільйонників) забудовники!

Перелякані і залякані, тепер вони зекономлять сотні мільйонів та зможуть ще більше інвестувати у хабарі місцевим чиновникам та приватні армії тітушок, щоб ефективно і без переляку підіймати рейтинг України в дуінг бізнес!

А ви, кияни (і не тільки) — постоїте в ще більших заторах і ще складніше будете проходити довгий і витратний квест «влаштувати дитину в садочок». Не заважайте дуінг бізнес!

Андрій ІЛЛЄНКО



Теги:Андрій Іллєнко, нова ВР, забудовники, перемога Зеленського, пайова участь


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Дуже дякую за корисну інформацію. Хотілось би ще додати, що купуючи квартиру за договором пайового внеску, потрібно ретельно вивчати документ. Адже, інвестор незахищений при такому оформленні. Ось, є стаття, де про ризики написано: https://informator.press/kak-kupit-kvartiru-v-dolevom-stroitelstve/
avatar