реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Обмін полоненими"?

1. Відпускати вбивць Небесної Сотні, причому без вироку — це катастрофічне рішення. Це розвал справ Майдану. Держава Україна не змогла довести до кінця розслідування найбільшого злочину в її новітній історії.

2. РФ, вимагаючи обміну беркутів-вбивць і терористів, які підривали українців у Харкові — фактично визнала свою відповідальність за їх злочини. Навіть якщо дивитися з точки зору війни, ці особи не брали участь у бойових діях на фронті. Вони вбивали українців у тилу, причому у випадку з беркутівцями — до формального початку російської агресії проти України. РФ визнала, що ці вбивці — її люди. І офіційно взяла відповідальність за вбивство Небесної Сотні.

3. Всі розуміли, що ніяких незалежних судів в Україні нема. Але усі ці поспішні та синхронні рішення судів про відпущення на волю вбивць і терористів показали на 100%, остаточно і безповоротно, що суди діють за прямою політичною вказівкою влади. Відтепер говорити про незалежний від телефонного права суд — просто смішно.

4. Відтепер даний чіткий сигнал — якщо вбити в центрі Києва сотню людей чи підірвати масове зібрання з мотивів ненависті до українців — за це нічого не буде. Максимум доведеться трохи посидіти в СІЗО, а потім Росія забере до себе на курорт.

5. Всім доведеться нести відповідальність за свої дії. Не сьогодні, так завтра.

Андрій ІЛЛЄНКО

Терориста-вбивцю Лусваргі, законослухняні патріоти самотужки затримали посеред Києва та віддали правоохоронним органам з рук в руки.
Бо були свідомі у тому, що публічний Суд та вирок то краще ніж просто прибити ту падлу у найближчому темному дворі.
Пожиттєве, думали вони, та ще насолода, буде здихати кожного дня, довго, роками...

Як же вони помилялись.

Костянтин ІВАНОВ

Якщо б президентом зараз був Порошенко і він вийшов з ідеєю обміну вбивць на полонених і - що зробили б з нього мас-медіа і протестувальники України ?

Святослав ПАВЛЮК

Зеленський назавжди увійде в історію, як людина, що відпустила на волю вбивць Небесної сотні.

З Фейсбуку, народне.

''У вогні перетворюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ на націю.'' Є. Коновалець.

Сьогоднішній день - це черговий етап перетворення на націю. Біль, зло, ненависть, жага пімсти, розчавлена гідність, національне приниження - саме ті почуття, що відрізняють людину від худоби, українця від малороса та рагуля. У всьому шукайте позитив. Панове, жодної зневіри! Пройде трішки часу і мільйон українців важитимуть більше, ніж десяток мільйонів малоросів, хрунів та рагулів. Зрештою вже так є. Ми просто ще не з'єднані воєдино. Приходить усвідомлення та розуміння ''свій - чужий'', отже з'явиться тил, розуміння зерна та полови, значення слів та дій, викристалізується чітка мета. Невже це погано? Через біль народжується життя, ми незабаром станемо свідками та призвідцями народження омріяної України, так, через біль та кров. Однак це буде Велика Держава!

Ми Переможемо!

Андрій МІЩЕНКО

Рішення влади про обмін осіб, які причетні до злочинів проти учасників Революції Гідності, обірве останні ниточки до безпосередніх замовників злочинів, а вже зараз очевидно, що ці ниточки ведуть в Москву, до головного замовника — Путіна та його маріонетки Януковича.

Прагнення росіян отримати беркутівців під свою юрисдикцію є публічним визнанням причетності Кремля до масових розстрілів на Майдані, а операція по обміну полоненими знадобилася винятково для того, аби замести злочини, які стали початком військової інтервенції Росії в Україну.

Петро ПОРОШЕНКО



Теги:небесна сотня, Андрій Іллєнко, перемога Зеленського, капітулянти, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar