реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Заборонити КПУ вимагає ніжинський депутат

14 грудня Україна вшановувала пам’ять ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи. Чорнобильська катастрофа -- найбільша екологічна катастрофа сучасності, яка сталася в період панування комуністичної злочинної влади.

Після аварії на Чорнобильській АЄС злочинна комуністична влада приховувала аварію від народу. Комуністична злочинна тоталітарна влада сказала людям правду тоді, коли ця ситуація з аварією набула суттєвого розголосу в европейському та американському інформаційному просторі.

Внаслідок викидів у навколишнє природне середовище радіоактивного пилу майже третина території України загальною площею 15 тисяч квадратних кілометрів з населенням 2,4 мільйона була забруднена радіоактивними викидами.

Нагадаю: 27 листопада Україна вшановувала жартв Голодомору 1932 – 1933 року. Не можна ніяк усвідомити, що на найродючіших землях, в урожайний рік було вчинено вбивство, за різними оцінками, від 7 до 12 мільйонів людей, майже третина яких — це діти. Масове винищення українців штучним голодом було свідомим терористичним актом, оганізатором якого є сталінсько – тоталітарна комуністична банда. Ця дія була спрямована проти мирних людей, внаслідок чого зникали цілі покоління української нації, було зруйновано соціальні основи нації, її традиції, духовну культуру та самобутність.

Я переконаний, що за інші та за всі ті злочини, які комуністична партія вчиняла в Україні та проти нашої держави, комуністичну партію варто заборонити, як правонаступницю КПУ тодішньої Радянської України й повністю заборонити діяльність комуністичної партії в Україні, як злочинної організації.

Я вже підготував проект рішення міської ради «про заборону комуністичної партії на території м. Ніжина». Я впевнений, що це буде поштовхом для того, щоб потім заборонити комуністичну партію на всії території України. Я буду наполягати на розгляді цього рішення на найближчій сесії Ніжинської міської ради.

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:КПУ, Чорнобиль, Ніжинська міська рада, заборона компартії, Голодомор


Читайте також



Коментарі (10)
avatar
1
Чорнобильску аварію створили люди, а не політична система. Козацька вседозволенність і нахабство в поводженні з Атомом привели до 19 порушень регламенту, інструкцій, правил безпеки і здорового глузду. Ті народи, котрі поводяться з Атомом на Ви, до сих пір такі ж реактори експлуатують успішно і безпечно.
avatar
2
Чернобильську аварію зумовили не люди, а саме тодішній комуністичний злочинний режим! Я вважаю варто заборонити КПУ! Я згоден!
avatar
3
Я згоден з Багрінцевим, комуністичну партію треба заборонити, а самих комуністів всіх варто розстріляти так, як вони розстрілювали наших громадян!
avatar
4
Знищити треба коміністів й прибрати всі пам'ятники з вулиць тоталітарного періоду! Я згоден з Багрінцевим! Слава Україні!
avatar
5
Я згоден з я Багрінцевим! Заборонти треба цю злочинну партію! Слава Багрінцеву! Слава Україні!
avatar
6
Я знаю Багрінцева давно він гарний чоловік та є надзвичайним патріотом! Треба знищити комунвстичну погань й прибрати з нашого життя!
avatar
7
Знаю Багрінцева по м. Ніжину принципова людина й має патріотичні переконання! Я з ним згоден! Варто розстріляти всіх комуняк, вони ворогі нороду та нашої держави!
avatar
8
Комуняк треба всіх задушить й розстрілять! Я згоден з Багрінцевим!
avatar
9
РОзстрілювати теба комуністів!
avatar
10
Я згоден! Знищити треба комуністів як вони намагалися нас!
avatar