реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

За халтуру -- 26 тисяч гривень штрафу

Штраф у розмірі понад 26 тисяч гривень сплатить чернігівський підприємець за реалізацію неякісної продукції та реалізацію продукції всупереч забороні .
Про це повідомила в. о. заступника генерального директора ДП "Чернігівстандартметрологія" Олена Сліпець.

За її словами, відділ державного нагляду ДП "Чернігівстандартметрологія" перевірив ФОП Невойт, чернігівського підприємця, що займається виготовленням виробів з деревини.

Інспектори перевірили партію дощок для покриття підлоги та дерев’яної обшивки. Вироби не відповідали вимогам нормативної документації.

Олена Сліпець пояснила, що різальний інструмент на підприємстві не забезпечує виготовлення деталей з такими геометричними розмірами, як вимагають нормативні документи. До того ж виробник порушує технологічну дисципліну, незадовільно організований і приймальний контроль, і контроль технологічного процесу та обладнання.

Якість готової продукції не контролюється, підприємство постійно випускає продукцію, яка не відповідає вимогам нормативної документації.

Під час попередньої перевірки реалізація продукції заборонялась, але ФОП Невойт не зважав на заборону.

За реалізацію неякісної продукції та реалізацію продукції всупереч забороні підприємець сплатить штраф – 26 тисяч 33 гривні. Ці кошти надійдуть до місцевого бюджету.

Підприємець отримав приписи про заборону реалізації двох партій продукції та двох видів продукції, припис про усунення порушень. Відповідальний за якість сплатить адмінштраф – майже тисячу гривень.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:халтура, Чернігівдержстандартметрологія, неякісна продукція, вироби з деревини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar