реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

З голки на голку - про міністра Насалика

Міністр енергетики Ігор Насалик засвітився в дружніх переговорах з російськими окупантами і в той же час його міністерство хоче закрити, точніше продати, два останні торфобрикетні заводи Чернігівщини - Смолинський та Ірванцівський.

Коли повсюдно нардепи, чиновники щасливо світилися біля запалених "лампадок" з голубим вогником газу - ми в газеті "Сіверщина" виступали проти підсаджування сіл і хуторів на газову голку російської залежності.

Але нас, рухівців, і просвітян, сприймали, як городських сумашедших. Тепер же, коли бахнуло по велемудрим головам, до багатьох починає доходити стратегічне значення місцевої сировини.

До всіх, крім міністра Насалика, який вперто хоче комусь подарувати два працюючі заводи по виробництву торфу. Щоб успішно торгувати з окупантами? Що там казав прем'єр Гройсман про уміння керувати?

Василь ЧЕПУРНИЙ

Чернігівський Народний Рух виступає за передачу Ірванцівського (Семенівський район) та Смолинського (Чернігівський район) торфобрикетних заводів з державної у комунальну власність відповідно до процесів децентралізації і розвитку місцевих громад.



Теги:Народний Рух, міністерство енергетики, торфобрикет, смолин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar