реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

З Донеччини починається "покращення життя вже сьогодні"

У Маріуполі ростуть ціни на хліб, борошно, м'ясо, овочі і фрукти. За тиждень подорожчали всі основні продукти. Про це повідомляє сайт НГО Донецьк

За даними управління торгівлі департаменту економіки Маріупольської міськради, на ринках міста на 10-15% подорожчали яйця, на 20% борошно, овочі та фрукти і на 15% зросла ціна на куряче м'ясо. У супермаркетах на 4% подорожчала свинина і на 7-10%
підскочила ціна на гречку.

«Об'єктивних причин для зростання цін немає. Овочі та фрукти на ринках в достатку, і дефіциту продуктів на прилавках магазинів не спостерігається », - сказала в.о. начальника відділу торгівлі департаменту економіки Маріупольської міськради Світлана Ковалевська.

Реалізатори на ринках також підтверджують, що від нестачі товару зараз не страждають.

«Чим торгувати, у нас є. Але продукти треба возити, а бензин дорожчає, так і на газ ціна на місці не стоїть. Так що дешеві продукти на ринках навряд чи з'являться », - говорять продавці.

2 вересня Маріупольський хлібокомбінат на 10% підвищив ціни на 20 видів хлібобулочних виробів. Пекарі виправдовують подорожчання зростанням цін на борошно та енергоресурси.




Теги:Маріуполь, подорожчання, ціни, Донеччина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar