реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вжили спиртне - забудь про авто

З метою попередження дорожньо - транспортних пригод, зменшення тяжкості їх наслідків, протидії злочинності на автошляхах Чернігівської області у вихідні та святкові дні у період з 01 по 10 травня 2010 року Державтоінспекцією області проводиться комплекс цільових профілактичних заходів під умовною назвою „П'яний водій - злочинець!"
Прерогативою несення служби працівників Державтоінспекції по нагляду за дорожнім рухом є наявні місця концентрації ДТП, аварійно - небезпечні ділянки вулично - шляхової мережі, а також враховується інформація органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації, громадськості відносно порушників ПДР, у тому числі працівників органів внутрішніх справ.
Так спочатку проведення профілактичних заходів працівниками Державтоінспекції області виявлено 348 водіїв, що керували транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння, з них 1 працівник органів внутрішніх справ.

Шановні учасники дорожнього руху! Не порушуйте Правила дорожнього руху України. Це збереже не тільки Ваші заощадження, а й життя ні в чому не винних громадян!

Прес - служба Державтоінспекції Чернігівської області




Теги:профілактичн, Операція, нетверезий, водій, ДАІ, Заходи, правопорушник, ГАИ, П'яний, злочинець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar