реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Небезпечні водії. Підсумки операції

У січні працівниками Державтоінспекції в Чернігівській області спільно з громадськими помічниками ДАІ здійснювалися оперативно-профілактичні заходи під назвою «П’яний водій — злочинець». Про це повідомив редакцію заступник начальника УДАІ УМВС України в Чернігівській області, підполковник міліції Павло СОРОКА (на фото).

Тільки за два тижні нового року стражами порядку на дорогах виявлено 529 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Це при тому, що в період січневих свят на дорогах з’являлося майже в три рази менше транспорту.

Чомусь учасники дорожнього руху забувають, що зловживання алкогольними напоями до добра не доводить. Тільки минулого року скоєно 16 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких 18 осіб отримали серйозні тілесні ушкодження, одна особа загинула.
На даний час працівники ДАІ області для боротьби з нетверезими водіями використовують 15 діагностичних приладів «Drager Alkotester», які дозволяють проводити обстеження водія на стан сп'яніння на місці скоєння правопорушення.

Додамо, що за минулий рік 80 ДТП скоєно на території області за участю водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.




Теги:міліція, Операція, область, небезпечні, ДАІ, статистика, водії, підсумки, ГАИ, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar