реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Встановлено: літак збила Росія

Радіоперехват розмови, здійснений СБУ, показує як російський терорист Бєс (він же російський офіцер Бєзлєр) доповідає своєму куратору - полковнику Головного розвідувального управління ГШ ЗС РФ Гєраніну про збитий літак. Тоді вони ще не знали, що помилково збили не український, а малайзіський літак.

Інший російський терорист Гіркін (він же - Стрєлков) хвастався у російській мережі "В контакте", що вони збили український літак. Коли ж виявилося, що літак міжнародних авіаліній - стер повідомлення.

За повідомленням СНН у Пентагоні вже встановили за даними супутників, що ракета, якою росіяни збили літак, була запущена з території Російської Федерації.

"Сьогоднішня трагедія, на жаль, зайвий раз довела, що тероризм не локальна, а світова проблема. А зовнішня агресія проти України - не лише наша проблема, це загроза європейській і глобальній безпеці. Її подолання потребує спільних зусиль. Сьогодні весь світ побачив справжнє обличчя агресора, адже збиття мирного літака - є актом міжнародного тероризму, спрямованого проти всього світу. Це виклик для всього світу і рішуча воля нашого народу та незламний дух української армії неодмінно призведе до перемоги", - впевнений Президент України Порошенко.

Від себе додамо: збитий літак - ціна ухиляння європейських лідерів від рішучої боротьби зі світовим агресором, який порушив післявоєнний устрій кордонів, окупував Крим і веде війну на знищення України. З Гітлером Європа теж загравала до останнього, а ціною стали мільйони жертв. Невже на прикладах історії так нічому і не вчаться європейські політики?



Теги:Бєс, Боїнг, Гіркін, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Так, Росія має сучасні многоцільові винищувачі, кожен з котрих за один політ може знищити 20 повітряних чи наземних цілей з відстані 200(!) км, тобто, не залітаючи на нашу територію. Нашим старезним, зношеним,ще радянським "мігам" та "сушкам", що пуляють всього на кілька км, смертельно небезпечно появлятися на екрані РЛС такого винищувача ближче 200 км. 
Є в Росії і винищувачі, зроблені по технології "стелс", тобто невидимі для  РЛС. 
Такий винищувач буде літати над Києвом, а Галетей та Порошенко і знати про це не будуть. 
А Обама з космосу ці внищувачі бачить і знає чи вони літають, чи стріляють -  цілодобово стежить за ними. і якщо Росія застосує їх проти нас, то Обама тут же повідомить  про це і Порошенка і Гі Муна.. Повідомить - і не більше, Бо зупинити Путіна Обама не може, ядерні потенціали у них адекватні і не взаємне зищення заради України вони не підуть. 
А чому Ви сумніваєтесь що Боїнга збили сепаратисти, вони ж про це перші радісно заявли на весь світ?
avatar