реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої за промзону Авдіївки тривають

В ряди української армії офіційно вступили іноземці - американські фермер і студент та грузинські добровольці стали воїнами Збройних Сил України. Нарешті в путінських геббельсят буде нагода не збрехати, а сказати правду про іноземців, що воюють проти них на Донбасі.

Тривають жорстокі бої за промзону Авдіївки - вчора загинув один наш воїн і вісьмох поранено.
Колишній «глава Міноборони, ДНР» Ігор Стрєлков-Гіркін розповів про безліч убитих і поранених «ополченців» в останніх боях із ЗСУ в районі Ясинуватої і Авдіївки. Каже, що цифри настільки великі, що навіть називати їх не збирається, щоб «укри» не тішилися.

У Донецькій області загинув один з командирів проросійських терористів з позивним «Батя». Про це повідомляють «Новини Донбасу» з посиланням на сепаратистські ресурси.

За даними української військової розвідки, у Докучаєвськ було направлено зведений загін з 810 окремої бригади морської піхоти (Севастополь) Берегових військ Чорноморського флоту і 61 окремої бригади морської піхоти (Супутник, Мурманська область, РФ) Берегових військ Північного флоту Збройних сил Російської Федерації.

Президент України звільнив командувача Чорноморським флотом С.Гайдука, якого звинувачують у причетності до корупції та повідомляють про зв'язки керівництва флоту з російською стороною. Рішення по С.Гайдуку будуть прийняті після перевірки, але командуючим призначено учасника АТО Ігоря Воротченка.

На фото: школярі Попасної (Луганська область) плетуть маскувальні сітки для підрозділів української армії, що захищають їх місто від російських окупантів.



Теги:ЧФ, АТО, Авдіївка, Гіркін, російсько- українська війна, Попасна, ДНР


Читайте також



Коментарі (0)
avatar