реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

"Вперед!" -- нова акція протесту

У четвер 19 травня, під стінами Верховної Ради має відбутися всеукраїнська акція протесту "Вперед!". Київська міліція закликає учасників дотримуватися правопорядку. Про це повідомили в ГУ МВС України в Києві. 19 травня на акцію протесту в центр Києва прибуде 13 тисяч людей, інформує Народний оглядач

За даними правоохоронців, згідно з поданими заявками, очікується прибуття понад 13 тисяч людей в центр Києва, які мають намір взяти участь в акції протесту.

Відповідно до цих даних, міліція має намір "виставити" на охорону громадського порядку близько 700 працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Також у міліційному главку зазначили, що працівникам ДАІ дано доручення організувати належне регулювання дорожнього руху в центрі Києва під час проведення акції.

Разом з тим, у зв’язку із зазначеною подією буде посилена охорона працівниками міліції станцій метро Поштова площа, Житомирська, Лісова, Либідська, Видубичі, Арсенальна, Майдан Незалежності і Хрещатик.

Як повідомлялося, в суботу, 14 травня, в Києві та інших великих містах України відбулася Всеукраїнська акція протесту - загальнонаціональний День гніву, який, за задумом організаторів, був покликаний стати початком безстрокової акції протесту проти соціально-економічної політики уряду.

Учасники акції "День гніву" мають намір підтримати підприємців з акцією "Вперед!" 19 травня.




Теги:пыдприємці, акція протесту, акція Вперед!


Читайте також



Коментарі (0)
avatar