реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Керівник "Чернігівобленерго" назвав виступи противників - замовленими Росією

Акція чернігівських підприємців проти «свавілля» «Чернігівобленерго», яка запланована на 24 листопада, замовна і проплачена агресором.

Таку думку сьогодні, 20 листопада, висловив голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач, повідомляє сайт ПіК .

За його словами, «блатные предприниматели» розхитують ситуацію в Чернігові та області. До того ж, за словами Ткача, вимоги, які висунули підприємці не мають жодного відношення до обленерго, а лише до законодавців. «Наша компанія не приймає таких рішень. З такими вимогами треба йти під Верховну Раду»,- зазначив Володимир Ткач.

Під час прес-конференції Ткач, який рік тому приїхав з Луганської області, де очолював обленерго, неодноразово зазначав, що на Луганщині все так і починалося. «Все починалося з пікетів під підприємством, а пізніше, ці «общественники» з плакатами почали керувати ЛНР»,- наголосив Ткач.

Також, голова правління зазначив, що запланований пікет підприємців – захист особистого бізнесу. Адже, за словами Ткача, один з організаторів підприємницької акції має борг перед ПАТ «Чернігівобленерго» 127 тисяч гривень. «Коли ми будемо їх відключати через боги, вони казатимуть, що на них тиснуть через їх громадську діяльність»,- сказав Володимир Ткач. При цьому він не сказав чи це мова про Віктора Лазаря чи про Сергія Берестового.

Нагадаємо, що підприємці Чернігівщини планують розпочати безстрокову акцію протесту проти «свавілля монополіста» ПАТ «Чернігівобленерго». Акція запланована на 24 листопада на 10:00 під стінами підприємства.

Основні вимоги,які підприємці висловили до «енергетичного монополіста» ПАТ «Чернігівобленерго», наступні:

Прийняти Закон України про примусову зміну власників підприємств-монополістів на вимогу територіальної громади;
Позбавити енергопостачальника монополізму стосовно виконання проектної документації та виконання робіт з приєднання;
Скасувати плату за приєднання до електромереж;
Запропонувати Верховній Раді України та Кабінету Міністрів України зобов’язати енергопостачальника розвивати власні електричні мережі за рахунок власних прибутків та інвестиційних програм;
Скасувати ліміти споживання, проводити оплату за фактично спожиту електроенергію;
Скасувати авансові платежі;
Впорядкувати взаємовідносини між енергопостачальником та споживачем, зробити їх рівноправними та прозорими.



Теги:Сергій берестовий, Віктор Лазар, акція протесту, Чернігівобленерго


Читайте також



Коментарі (0)
avatar