реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вона стане президентом США

Знайомтесь - це Ніккі Гейлі - і вона стане новим президентом США.

Я памʼятаю «гнилі помідори» якими кидалися в мене різні нувориші «українського політичного розливу», коли я говорила що Трамп - це глобальне зло. Ще задовго до того як це стало мейнстримом.

Я памʼятаю жорсткі батли в передефірних дискусіях та кулуарних діалогах, коли я заявляла, що Байден стане президентом.

Ну все це я до того, що з часів раннього Обами я не помилялась у власних ставках на переможних кандидатур в Президенти США. Ті друзі хто це знає, вже кажуть що мені час робити ставки на гроші.

А тепер серйозно.
Гейлі - республіканка, яка швидко почала наздоганяти по рейтингам Трампа, коли одна за одною почали лунати заяви від впливових фінансових груп про готовність профінансувати її передвиборку.

Гейлі займає принципово проукраїнську позицію і завжди підтримувала надання Україні військової допомоги.Вона відноситься до республіканців із виваженими поглядами.Зараз її стрімкий ріст рейтингу розриває американські медіа. Багато хто називає її розумним компромісом для американського суспільства.

А тепер ще нюанс. Пам‘ятаєте цю обкладинку The Economist з прогнозом на наступний рік, яку доволі легко розшифрувати? Так от для мене особисто була єдина заковика - що це за жіночий профіль над головою Зеленського? Камала Харіс від демократів чи Ніккі Гейлі? Тепер зрозуміло, що Ротшильд (якому належить 21% The Economist Group) таким чином надіслав меседж фінансовим елітам. І вони його почули.

Ірина СЕРОВА



Теги:Гейлі, вибори президента США, Україна - США, Ірина Серова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar