реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Волонтерський рух став тилом фронту - Шахов

Лідер громадської організації "Народна довіра" Сергій Шахов організував зустріч волонтерських та громадських організацій Чернігова "Об'єднаймося ми - об'єднаємо Україну". Більше 200 представників громадських організацій обговорили проблеми волонтерського руху.

Одним з основних питань було об'єднання і координація зусиль волонтерів. Активісти підкреслили, що відсутність єдиної волонтерської мережі та координації знижує ефективність допомоги. Волонтерські ресурси не нескінченні, а з кожним днем стає більше людей, яким потрібна допомога.

На зустрічі, присвяченій об'єднанню зусиль громадськості, виступили представник БФ "Захистимо Україну" Олександр Ясенчук, керівник ГО "Автомайдан-Чернігів" Роман Омельченко, координатор Єдиного волонтерського центру Ольга Палькова, засновник "Центру підтримки армії Андрія Дериземля", заступник голови організації, яка об'єднала матерів і дружин "Сім'я воїна" Яна Смоляр, психолог Центру психологічної допомоги "Ресурс" Ірина Глушко.

Шахов зазначив, що "ці місяці війни показали, що тільки спільними зусиллями - військових, волонтерів, простих громадян - ми змогли врятувати Україну. За цей рік громадські організації, окремі активісти сформували широке волонтерський рух. Волонтерство стало великою частиною нашого життя, а волонтерський рух стало міцним тилом фронту ".

Громадський діяч також підкреслив, що "зараз для волонтерів настає новий етап. Ключовими складовими цього етапу мають стати об'єднання зусиль, формування волонтерської мережі. Пора оптимізувати свої ресурси, щоб мати можливість виконувати заявки, що надходять з фронту. Адже війна на Сході вже ведеться іншою технічному рівні і потрібно не тільки продукти і одяг, а й приціли тепловізори, прилади радіорозвідки, автомобілі і т.д. ".Обозреватель



Теги:Шахов, волонтери, благодійний фонд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar