реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Володимир Кличко: «Політика – бій без правил»

Українська політика - це боротьба без правил. Народ боїться владу, а потрібно, щоб було навпаки, - висловився про вітчизняний політикум Володимир Кличко під час візиту до Чернігова.

На Чернігівщині Кличко побував 25 вересня. Бажаючих побачити легендарного боксера і холостяка номер один в Україні виявилось чимало: порожніх місць у залі Палацу культури хіміків не було.

Як і слід було очікувати, Володимир Кличко приїхав на підтримку свого брата Віталія, тож головною темою його промов була політика і майбутні вибори.

«Важлива подія в країні – парламентські вибори. Моя головна мотивація – закликати народ, щоб він йшов на вибори, не ігнорував їх. Чим більша явка на вибори, тим складніше буде сфальсифікувати, вкрасти голоси», - Володимир Кличко прокоментував мету свого візиту журналістам.

У політиці, як і на рингу, потрібне терпіння і витривалість. На думку Володимира, його брат неодноразово довів, що йому цього не бракує: «Віталій знаходиться в політиці близько 8 років, пройшов уже тернистий шлях. Які б не були спокуси і пропозиції за ці 8 років, він ні разу не ліг під жодну партію, під жодного олігарха. Він є лідером партії… він хоче змінити стандарти життя в нашій країні».

Головна проблема держави, яку потрібно в першу чергу вирішувати, на думку Володимира Кличка – це корупція.

Особисте життя Володимира – тема, яка цікавить людей чомусь не менше, ніж політика. Журналісти не могли не запитати про перспективи в особистому житті. З реакції Володимира видно було, що відповідати на нього йому не так і легко. Розвівши руками, Володимир Кличко кілька секунд збирався з відповіддю: «У нас у всій Україні, не тільки в Чернігові… у нас красива та розумна нація. Звісно, це питання актуальне для мене. Я також десь у тому винен, що населення України зменшується, тому я так само бажаю, щоб одного дня я став щасливим батьком, і одружився…»

Про професійні плани насамкінець Володимир сказав: «10 листопада буду відстоювати свій титул проти Маріуша Ваха, спортсмена, який набагато вищий, важчий, молодший за мене. Саме тому я готуюсь до бою, поєднуючи це із соціальною діяльністю».

Вікторія ГАВРИК



Теги:Володимир Кличко, Корупція, удар, бокс


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
А у нас, в Корюківці, теж побував Володимир Кличко!
Щоб його побачити та послухати, на цетральній площі міста зібралося декілька тисяч людей і, здається, що у всіх залишились найкращі враження і ніхто не залишився розчарованим. Бажаючі можуть подивитися фото про цю зустріч на сайті "Корюківка наше місто" http://korjukivka-sity.at.ua/news/korjukivka_z_zakhoplennjam_zustrichala_klichka/
avatar
2
Шановні, виправте орфографічні помилки, третій абзац знизу, прізвище КЛИЧКО написано з малої літери.
avatar
3
виправили, дякую
avatar
4
вкотре наступають н аграблі: оберуть артистів, спортсменів, бандитів ...?
Від яких звісно найкращі враження у електорату? Це ж проффесіонали щоб подобатися втомлених від шоу-шустрів людей.
А хто буде професійно робити політику і рятувати Україну?
avatar
5
Як хто - відомий всім обводчик. Боюсь, що напористий і прямолінійний неперевершений спортсмен і холостяк в політиці йому програє.
avatar