реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Володимир C тупак: ми всі повинні низько кланятися й дякувати шкільним вчителям

Початок навчального року для 10-х класів загальноосвітніх шкіл вже провалено. Таку інформацію з усіх районів і міст Чернігівщини отримує депутат Чернігівської міської ради, голова обласної організації Української народної партії Володимир Ступак. Відсутні навчальні програми для багатьох навчальних дисциплін, підручники для учнів (їх ще дописують). Освітянські чиновники радять на серпневих педагогічних нарадах використовувати навчальні матеріали минулих років. Складне становище з навчанням також в інших класах. А організація навчання для дітей п’ятирічного віку виявилася фікцією.
В. Ступак, коментуючи цю катастрофічну ситуацію в освіті в мирний час і на рівному місці, перш за все наголосив: «Ми всі повинні низько кланятися й дякувати шкільним вчителям і керівникам шкіл. Тільки їх відданість справі та професіоналізм будуть у черговий раз рятувати одне з головних завдань держави – надати якісну освіту підростаючому поколінню». Він відзначив, що критична ситуація в організації навчального процесу – проблема в усій країні. Це наслідок безграмотної, непрофесійної діяльності міністра освіти і наук Дмитра Табачника.

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії
партії








Коментарі (1)
avatar
1
за що ж їм дякувати -- що мовчать, як раби і рабів готують? Чого ж вони не протестують? Щоб не позбутися великих зарплат і відпусток?!
avatar