реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Воюєте не з Ніною Матвієнко, а з пропагандою!

Не хотів це писати, але змушений. Стосовно Ніни Матвієнко.

Так сталося, що я знав її особисто ще з 1989 року.Ніна була нашою українською душею. Її пісні підтримували українців в лихі часи совка. Вона була талантом і душею українства. Чого варта лише «Пропала Грамота» і «Золоті ключі».Її виконання стрілецьких пісень відкрило для мене цілий пласт патріотичної культури, про яку я мало що знав. Ну і інше таке ж.Саме з її «бульбашки» почалася Незалежність у 90-х роках. Я це бачив і був учасником того.

Але час ішов і життя складна річ.Десь після 2000 року у Ніни з‘явилися проблеми. Назву це хворобою. Реально. Це не була зміна світогляду. Це була хвороба, помножена на промивку мізків. Так, саме промивка.

Мені довелося разом з нею їздити по Канаді. Було святкування 150 річчя еміграції українців.Ми разом їздили в потязі, відкривали пам‘ятник Шевченка.Ми довго говорили. Тоді я просто був шокований наскільки Ніна змінилася.
Це дійсно була інша людина. Вибачте, дійсно хвора.Таке враження, що говорила чужими словами маячню.Вона щиро вірила у те, що розказувала. Це було тяжко слухати. Всі оточуючі робили вигляд ніби нічого не сталося.

А вона розказувала, що в Софіївському соборі відкопали гробницю княгині Ольги і приховали від людей. А княгиня Ольга виявилась живою і спала тисячу років в домовині, наповненій медом.А як її розбудили, то вона почала проповідувати і навчати.І тільки невелике коло обраних має доступ до цієї великої Істини і Таємниці.
І Ніна дрлучена до цього сакрального дійства, стала однією із обраних.

Я зрозумів тоді( і ви зрозумійте), що Ніні, що називається, промили мізки. Це і є хвороба.

Не була Ніна ватницею чи ворогом. Я не знаю цієї технології, чи це гебешна, чи релігійна, але результат дало.
Точнісінько так як промили мізки Гоголю(його духовник), як Василь Жданкін зав‘яз у московському патріархаті, як Ромчик Скиба, геній і дитячий поет, як і інші приклади.Ну хоч би той же Усик. На голову не налазить.А причина одна і та ж.Це психологічна зброя. І це не вигадки і не теорія змови.

Вона працює в сучасному світі ефективно і страшно.«Промивателям» не так цікаві пересічні люди. Їм потрібні видатні особи, ті за якими йдуть маси. Щоб зазомбувати і переконати їх. Або знешкодити.Не всі можуть це витримати.

Це як «циганський гіпноз». Я сам бачив як люди відлавали коштовності і гроші, а потім не пам‘ятали що з ними було.Це для прикладу.Та що далеко ходити. Он у нас вибори були в 19 році.Нічого не нагадує? Промивали мізки цілій країні. Ви теж бачили, колись притомних, людей, які розказували про "Вальцмана" і про "Порошенко убив брата"?Так це воно і є. Тідьки як масова зброя, а не "постріл снайпера".

І не треба розказувати ,що ви не піддаєтеся впливу чи зомбуванню,Це людська природа така. І є спеціалісти, які вміють цими процесами керувати. Тільки ви не помічаєте, чи не задумуєтесь.

Для довідки- у мене був бригадир на будові. Він одружився, і його жінка потягла його до релігійної секти, прихожанкою якої була.За рік ( всього лиш!) хлопець змінився на очах. Пропав інтелект, майстерність, осмисленість дій. Він став як зомбі. Зовні нормальний, веселий, але ніби з чужими думками.Він мені на повному серйозі розказував що у зайця «роздвоєні копита», бо так сказано в писанії.Ну і т.д.Він покинув вживати спиртне, став благочинним, але то була зовсім інша людина.З бригадира опустився до робочого, а потім до підсобника. Збирав гроші, щоб віднести їх в секту.Я був вражений як людину підмінили.

Та ви всі пам‘ятаєте щось подібне було із «Білим братством». Це реально працює.Точно так як промивають мізки московитам.Мій родич, який одружився і переїхав до москви, дзвонив своїм рідним сестрам і називав їх фашистками і нацистками. При тому, що ще рік тому приїздив додому, жив у них в селі і чудово знав що ніяких нацисток і фашисток не існує в природі. Всього за рік промивка мізків дала результат в єдиній рідній родині.

До чого це все? Ви повинні зрозуміти, що людина захворіла.Не була Ніна ні ворогом, ні ватницею, ні зрадником.
Це психічна хвороба, яка створена штучно. Людина- жертва технологій.Тому не виклинайте пані Ніну.Краще пожалійте, і згадайте те добре що вона робила.

Добре вона робила сама.А лихе- то вкладені в голову чужі думки.Ніна померла. Я згадую її пісні і голос. І щиро жалію її через те що з нею сталося.
Спробуйте зрозуміти.
Ви воюєте не з Ніною- людиною, а тим жахливим конструктом, який вклали в неї.

Сашко ЛІРНИК



Теги:Сашко Лірник, Ніна Матвієнко, російська пропаганда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar