реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Воїни рушають у похІд. ФОТО

У Чернігові розпочався двадцятиденний польовий вихід 30-го окремого лінійно-вузлового полку зв’язку сухопутних військ Збройних Сил України

Сьогодні, 1 березня, у 30 окремому лінійно-вузловому полку зв’язку Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Чернігові, розпочався двадцятиденний польовий вихід. У ньому беруть участь близько 400 військовослужбовців та задіяні 30 одиниць бойової техніки.

Під час польового виходу командири вдосконалять навички командирів щодо управління підпорядкованими підрозділами. А загалом – зв’язківці підвищать рівень бойового злагодження і готовності до виконання завдань за призначенням.
- Нещодавно до полку надійшло молоде поповнення: 76 строковиків, які обіймають посади водіїв та 50 контрактників – випускники навчальних центрів, - повідомив заступник командира полку підполковник Дмитро Троян. – Для них це перша можливість перевірити свої знання на практиці.

Під час польового виходу молоді солдати тренуватимуться у розгортанні та згортанні станцій зв’язку в нормативні строки, навчаться забезпечувати стійкий зв’язок і безвідмовну роботу засобів зв’язку у визначених режимах і, зокрема, в умовах швидкозмінної обстановки.

Польовий вихід відбуватиметься в чотири етапи. Під час першого перевіряються дії особового складу полку за сигналами бойової готовності та оповіщення. Також учасники польового виходу здійснили навчальний марш з парку бойових машин до місця проведення навчання. Під час наступних етапів планується відпрацювання навчальних завдань та нормативів з тактичної, спеціальної та технічної підготовки.

Завершиться польовий вихід зв’язківців комплексним тренуванням системи військового зв’язку і автоматизації Сухопутних військ ЗС України.

РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ (м.ЧЕРНІГІВ)









Коментарі (0)
avatar