реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Вогненний "урожай": шість пожеж за добу

Як старанно не попереджають людей відповідні служби про правильне поводження з вогнем, майже щодоби виникають загрозливі ситуації. Ось і за останню добу на Чернігівщині сталося аж шість пожеж, повідомляє обласне управління МНС. Щоправда, не всі вони виникли через необережність: деякі сталися через підпал. Не бояться люди брати тяжкий гріх на душу...

У с. Світличне Варвинського району вдосвіта 8 червня в господарстві по вул. Миру, 1 невідома особа підпалила господарчу будівлі. Вогнем пошкоджено стіну.
У Чернігові по вул. 50 років ВЛКСМ, 44 ввечері 8 червня в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку загорілося сміття на площі 3 кв. м (і куди мешканці дивляться? Хто їм те сміття прибиратиме?) Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється.
У с. Іванків Коропського району о 5 год. 30 хв. 9 червня в господарстві по вул. Пролетарській, 18 сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю будівлі та трактор „Фатон”. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється.
Біля с. Великий Щімель Щорського району о 16 год. 45 хв. 8 червня на площі 1 га горіла суха трава. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється.

А біля с. Туманська Гута Козелецького району вдень 8 червня на території ДП „Козелецьрайагролісгосп” сталася пожежа настилу в лісі на площі 0,3 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється.




Теги:підпал, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar