реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Владислава Атрошенка не пустили за кордон через ігрища офісу Президента

Міський голова Чернігова щойно поширив таку заяву на своїй сторінці в мережі Фейсбук: "Щойно на кордоні мене не пустили до Польщі, куди я прямував на підписання угоди про партнерство та допомогу Чернігову.
Чітко пов’язую такі дії з політичними ігрищами посадових осіб, які шкодять Чернігову та дискредитують Президента.

Тепер детальніше.
Сьогодні я не зміг потрапити у польський Ряшів для підписання угоди про партнерство. Я прямував туди у складі делегації з чотирьох осіб. Крім угоди про партнерство в мене був запланований виступ на сесії. Але мені не дозволили перетнути кордон на митному пропускному пункті «Краковець». Начебто документи були не в порядку.
Зауважу: питання по документах виникли лише стосовно мене, хоча на руках у мене був повний пакет документів, що дозволяють перетинати кордон у службових цілях. Як і у кожного з членів нашої делегації. Втім, митний інспектор Лілія Турко, жетон LV-1155, вилучила мої документи без пояснення причин та запропонувала мені поговорити з начальством.

Те, що відбулося, я пов’язую з політичною атакою на мене з боку одного зі співробітників Офісу Президента. Через це мені вже намагалися заборонити відрядження в Давос. Я вважаю, що це не що інше, як самодурство відповідальних посадових осіб, які таким чином хочуть самоствердитися і при цьому перевищують свої службові повноваження. Таким чином вони перешкоджають моїй професійній діяльності на користь Чернігова, а головне – дискредитують подібними діями Президента, демонструючи ознаки телефонного права на кордоні".

Нагадаємо, що весь період боїв за Чернігів та його блокади міський голова Владислав Атрошенко був у місті, організовував оборону через систему ТРО та життєдіяльність міста. Тобто, якби хотів утекти, зробив би це давно. Тим паче, він нещодавно виїздив на Давоський форум у Швейцарію...



Теги:Владислав Атрошенко, офіс президента, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar