реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сесія таки відбулася!

Незважаючи на скоординований зрив сесії Чернігівської міської ради, вона таки пройшла. Хоч і пізно ввечері. Таким чином, бажаючим позбавити Чернігів самоврядування сьогодні обломалося...

Були 22 депутати - мінімальне число для кворуму ( певно, таки Должикова доїхала, хоч як її гальмували у Києві і в Киїнці).

Я так розумію, що фракцій "Слуга народу" та "Наш край" разом з опезежистами, крім Вовка, не було...

Проголосовані всі питання порядку денного. В тому числі фінансові, які хотів одноосібно вирішувати начальник міської військової адміністрації Дмитро Брижинський.Затверджена і програма, що дозволить власникам побитих кацапами квартир не платити комунальні послуги.

Є тепер і вулиця Героя України Олександра Мацієвського. А також вулиця Визволителів стала Європейською, Волкова - стала Леоніда Каденюка, провулок Попудренка - Івана Максимовича і вулиця Рахматулліна з провулками стала Кирила Розумовського.

Очевидним є те, що після дивного з юридичної і політичної точок зору усунення міського голови Владислава Атрошенка команда Зе хоче усунути й міську раду, як таку. Для цього, перед голосуванням у Верховній раді, треба показати недієздатність міської ради. Для цього й організували всю цю карусель.

Натомість у Прилуках ПРОСЯТЬ ввести військову адміністрацію, бо місто другий рік живе без бюджету, відтак без соцальних програм, внаслідок чого, наприклад, у дитсадках батьки мають платити по 80 гривень за харчування дітей в день! Ставлениця "Батьківщини" і особисто Валерія Дубеля - міська голова Ольга Попенко не може уже два роки налагодити роботу ради - сесія не збирається. Але якісь там Прилуки офіс Президента не цікавлять - їх задача: взять Чернігів!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:команда ЗЕ, самоврядування, Владислав Атрошенко, Чернігівська міська рада, офіс президента


Читайте також



Коментарі (0)
avatar