реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Владислав Атрошенко виступив проти розгулу кіосків

На сесії Чернігівської міської ради виступ народного депутата від Чернігівщини (фракція Партії регіонів) Владислава Атрошенка був стратегічним у плані підготовки до виборів міського голови.

"Чернігів сьогодні – це місто мільйона кіосків, де торгують пивом і цигарками, а іноді за цими ж кіосками і ходять у туалет. Ці кіоски збудовані вже в кожному дворі. Чи дотримані при цьому будь-які санітарні норми? Чи є це частиною стратегії розвитку міста? Чи є кіоски в такій кількості в містах Європи?", -- резонно запитував народний депутат.

"Наприклад, на вул. Комсомольській кіоски збудовані за декілька метрів від житлових будинків. Уже кілька років кіоски без жодних документів зухвало псують вигляд нашого міста, загороджуючи собор Усіх Святих землі Чернігівської на вул. Рокосовського. На кожній зупинці – пиво і цигарки. Чи можна на зупинці громадського транспорту в європейському місті придбати пиво та цигарки?" -- продовжував Владислав Атрошенко.

За нормами ВООЗ, нація вважається приреченою на вимирання, якщо в розрахунку на кожну людину споживається більше 12 літрів еквіваленту чистого спирту на рік. У розрахунку на кожного українця споживається 20 літрів еквіваленту чистого спирту на рік. Яка, на думку міської влади, кількість пивних кіосків, павільйонів врешті-решт є достатньою для нашого міста?

Відповіді на питання Владислава Атрошенка у міській раді поки що дати нема кому...

Дмитро ДЕПУТАТКО



Теги:Владислав Атрошенко, здорова нація, міська рада, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar