реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Владислав Атрошенко таки голосував за закони 16 січня

Під час виступу на 5 каналі народний депутат від Чернігова Владислав Атрошенко визнав, що піднімав руку у Верховній Раді, голосуючи, «за» закони 16 січня. Пояснив він це тим, що голосував знаючи лише назви законів, а не їхню суть.

«Я думав, що ці закони наближують Україну до європейської спільноти», - заявивив нардеп. Тепер він хоче скасувати ці закони.

Раніше "Високому Валу" він повідомляв, що не голосував за ці закони. І що він їх на третій день, як уже вся Україна гула, ще тільки вивчав. Так коли ж він бреше - тоді чи тепер?

Атрошенко розказав як він здобував перемогу на Чернігівщині "у жорсткій боротьбі з владним ресурсом". Але забува розказати, що обирався як незалежний кандидат, а ставши депуатом, переметнувся у фракцію партії регіонів. Що є обманом виборців. Жорсткість боротьби ж полягала, певно, у підкупі виборціі, яким від Атрошенка роздавали борошно, олію, цукор і ...отруту від колорадських жуків.

Можливо, він навіть героїчно вийде тепер із фракції ПР - але ще подивиться як голосуватиме Верховна Рада... Куди зараз дме вітер?

Марко ХАРКО



Теги:Владислав Атрошенко, помаранчева команда, пр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar