реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Влада знову вдалася до брудних технологій

Напевне, це можна назвати панічним безконтрольним страхом влади перед Юлією Тимошенко. Лише так «Батьківщина» розцінює такі вчинки.

Чернігівське обласне телебачення вчора ввечері та сьогодні вранці для чернігівців показувало фільм, який можна назвати «чорним піаром» про лідера опозиції Юлію Тимошенко. Це вже не вперше, адже з початку року той же самий фільм транслювався на цьому ж каналі.

Цей канал є державним і контролюється діючою владою. Отже, одразу стає зрозуміло хто є замовником цього фільму – це Партія регіонів. А оскільки фільми транслювалися по всім обласним каналам, то можна припустити, що замовлення надходило з кабінету Януковича. Звісно це показує, що влада, провівши несправедливі суди і незаконно засудивши Юлію Тимошенко, все ще панічно її боїться.

До Чернігівської обласної та районних партійних організацій ВО «Батьківщина» сьогодні постійно надходять дзвінки, де люди обурюються тим, що цей «брудний» фільм транслюється на обласному державному телеканалі.

Голова Чернігівської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександр Кодола зазначає: «Вже ніхто, напевне, не вірить цій владі. Люди побачили, що жодних обіцянок перед ними ця команда не виконала. Але подібними «чорними» методами влада намагається знищити опозицію? Можу рішуче заявити, що цього зробити їй ніколи не вдасться. Влада просто ще раз показала, що не може поводитися чесно та відповідально. А чернігівці ще раз в цьому переконалися».

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:обласне телебачення, Батьківщина, брудні технології


Читайте також



Коментарі (0)
avatar