реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Влада вчитиме батьків Чернігівського району як правильно голосувати?

19 жовтня 2012 року, у п’ятницю, в усіх школах Чернігівського району Чернігівської області повинні пройти батьківські збори за участю представників райдержадміністрації та депутатів районної ради від Партії регіонів.

Рішення про обов’язкову організацію таких батьківських зборів саме 19 жовтня в усіх без виключення школах прийняв відділ освіти Чернігівської райдержадміністрації.
Цю інформацію передали обурені і ображені педагоги і батьки практично з усіх шкіл району в обласний офіс об’єднання патріотичних сил партії «Наша Україна».
Вони також згадали, що останній раз такий захід районна влада організувала у 1999 році перед другим туром президентських виборів на підтримку Леоніда Кучми.
Нагадаємо, що головою Чернігівської райдержадміністрації є Микола Кудрик, який у 1999 році очолював відділ культури цієї райдержадміністрації. Його покровитель – народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов, у якого Кудрик у 2006-2010 роках працював помічником.
Ображені мешканці району просили передати ініціаторам цього передвиборчого агітаційного шоу, що влада даремно вважає їх дурнями і вибори це доведуть. І жодний адмінресурс їм не допоможе, нехай вже зараз шукають нову роботу.

Чернігівська прес-служба партії "Наша Україна"





Коментарі (0)
avatar