реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Влада розуміє: це кінець фільму!" -- Віктор Лазар

40 мільярдів становить борг держави по поверненню ПДВ. Податок на прибуток взято наперед, аж по травень наступного року. Бюджет порожній. В області страшенна заборгованість перед бюджетниками -- 356 мільйонів.

Ці та інші факти зі з'їзду роботодавців України розповів сьогодні на засіданні ради Асоціації роботодавців області "Сіверщина" її голова, депутат обласної ради Віктор Лазар.

"Навіть олігархи були на з'їзді зажурені, не кажучи вже про віце-прем'єра Сергія Тігіпка", -- розповів Віктор Лазар.

Голова обласної асоціації роботодавців "Сіверщина" переконаний, що влада розуміє кінець своїх зусиль по імітації реформ, тому й уряд популізму має піти
.



Теги:Сіверщина, борги по зарплаті, Віктор Лазар, роботодавці


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Але на жаль, всі ці пропозиції, судження, докори, попередження та прогнози - залишаються для НИХ звичайними словами. ВОНИ наразі навіть відповідним чином реагувати не вважають за доцільне. Бо прекрасно розуміють, що їхні маніпуляції свідомістю народа на даному проміжку часу йдуть за розкладом, добре розписаному. Знають, що це не Греція чи Іспанія, не кажучи вже про Францію чи Німеччину, де навіть розмова про очікувану напругу викликає народне обурення.
Чернігівщина - не виключення. Тут виконавча влада вже допрацювалась. До двох місяців борги бюджетникам. Дивно, але факт, коли про совість очільників перед трударями у школах та лікарнях і розмови не ведеться на відповідному рівні. Чому мовчить обласне депутатське зібрання? Чому заховалися опозиційні депутати? Чому не покликати для звітування на килим голову обладміністрації пана В.Хоменка? Що буде завтра з бюджетниками, які таки мають вийти на вулиці? Адже свавіллля тих, хто жирує не може продовжуватися без кінця. Людям включені "лічильники" у банках, де отримані кредити. Влада мовчить. Депутати в облраді мовчать. Тому все це сказане на засіданні ради Асоціації- то просто випуск пари. І не треба тільки ображатися, панове роботодавці. Нема сили, нема вимогливості, а так і авторитет ваших пропозицій падає.
avatar
2
Невже іншого варіанту, окрім як виходити на вулиці під вила Ляшка, немає?
avatar