реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Роботодавці об'єднуються проти бюрократів

Конференція спілки роботодавців "Сіверщина" затвердила сьогодні звіт голови правління, депутата обласної ради, відомого політичного діяча Віктора Лазаря і обрала його головою на новий термін.

Проте головною темою зібрання роботодавців було вироблення стратегії і тактики об'єднання. Олександр Лавренюк, керівник підприємства "Сіверянка":" Маса чиновників живе не на свою зарплату, бо ми у них раби. Ось приклад, коли за держзамовлення від міністерства оборони я мушу судитися з ним, щоб повернути зароблене. І ще при цьому вимагають відкат. А на В'єтнам контейнер з продукцією стояв 9 місяців, бо я не платив відкат чиновникам".

Подібні приклади настільки звичні для людей бізнесу, що роботодавці всерйоз думають про створення свого народного фронту. Віктор Лазар:" Ми представляємо більше двадцяти тисяч працюючих і ми повинні бути активними, щоб відстоювати свої і їхні інтереси, які і є інтересами держави".

На конференції виступали відомі в Чернігові підприємці Ніна Бас ("Берегиня"), Сергій Аверченко ("Аврора"), Андрій Склярець ("Базис"), Дмитро Попов ("Чексіл"), Сергій Маслєнніков ("Магр").

Детальніше читайте в наступному номері газети "Сіверщина".



Теги:Сіверщина, Віктор Лазар, роботодавці, Сіверянка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar