реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Влада професоналів: відкрито стріляють по людях!

Будь-яке політичне підгрунтя заперечила міліція в атаці на "Агрофірму Корнацьких" у Первомайську.

Цілі автобуси молодиків у спортивну штурмували володіння опозиційного кандидата у депутати в скандальному 132-у окрузі на Миколаївщині.

Аркадій Корнацький - власник агрофірми - пов"язує події зі своєю фактичною, хоча і не визнаною, перемогою на виборах. Нападники стріляли в селян, які намагалися відбити штурм. Губернатор області Микола Круглов заявив, що Корнацький зайняв землю незаконно, тому справжній власник перешкоджав йому зібрати врожай. Це виправдання джля стрілянини по людях?

Щоб міліція не сказала, що взагалі нічого не було, народні депутати, в тому числі Олег Медуниця, здали вилучену в бандюків зброю у міністерство внутрішніх справ.

У звичайній країні Президент би втрутився у цю ситуацію: міністра у відставку, Генпрокурору доручення та СБУ розібратися. Але в нас нема такого Президента...




Теги:бандити, Миколаївська область, Корнацький, опозиція, Олег Медуниця


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
о какой инвестиционной привлекательности может идти речь в нашей стране? если налаженный бизнес становится целью Семьи и все решается рейдерским способом! какая власть, такие и методы - криминальные! а чтобы подобные истории не происходили, нужно крупные агрофирмы сделать государственными, как симоненковцы говорят!
avatar