реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вітаємо з Днем Росії!

День Росії — одне з головних державних свят Російської Федерації, відзначається 12 червня. Ця дата двічі знаменна: 12 червня 1990 року, ще в часи СРСР, перший З'їзд народних депутатів РРФСР прийняв Декларацію про державний суверенітет Росії, а рівно рік потому, 12 червня 1991 року, відбулися перші в історії Росії всенародні прямі відкриті вибори президента, на яких переміг Борис Єльцин

Тож "Сіверщина" вітає всіх із Днем незалежності Росії від України, Білорусі, Молдови, Естонії, Туркменистану, Казахстану та інших республік!

Щиро бажаємо Росії здобути також незалежність від Саха (Якутія), Татарстану, Башкортостану, Марій- Ел, Карелії, Адигеї, Корякії та Чукотки, Чечні, Дагестану, Інгушетії, Бурятії, Кубані, Кабардино- Балкарії, Карачаєво - Черкесії, Алтаю, Тиви, Хакасії, Пвнічної Осетії, Удмуртії, Комі, Калмикії, Мордовії та інших неросійських територій.

І зажити нарешті вільно та щасливо без імперського тягаря, який душить росіян. Слава Росії!



Теги:сеператизм, День Росії, РФ


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Приєднуюсь до побажань "Сіверщини".
avatar
2
Похіхікаєте, шановні, коли Росія, як удав кролика, втягне Україну в митний союз, а суверенітет України наблизиться до суверенітету Корякії. А ми, як коміки (жителі Комі, чий газ росіяни продають нам по грабіжницькій ціні), будемо спостерігати як росіяни розпоряджатимуться нашими багатствами і, як тіж коміки, занепадати і вимирати. Вони вже  прихватизували значну частину наших підприємств і, навіть, земель. На жаль, "Просвіта" цих явищ, тенденцій і процесів не бачить і здатна лише по-хлопчацьки хіхікати.
Збирати землі - вже багато століть є невгамовною національною ідеєю росіян. В запалі цієї ідеї вони й нам дещо назбирали. 
Росіяни - нація політична, а не етнічна, "Просвіта" й цього не розуміє і тримає курс на побудову єтнічної української націїї. Не вийде.
avatar
3
Нам росіяни нічого не назбирали, а навпаки -- відбірали: Таганрог, Кубань, Стародубщину, частину Курщини, де є села Іванівка, Степанівка, Мазепівка... 
Ви праві, що росіяни є не етнічною, а політичною нацією. Тому й відбувається розпад РФ. Почитайте "Литературную газету", яка волає про це в КОЖНОМУ номері, якщо не хочете читати моїх книг "Акурайку" та "В осім барку", де, зокрема, також йдеться про це...
Тож від етнічності ніхто нікуди ще не втік. І навіть американська нація -- найбільш плавильна -- є в основі своїй англосаксонською (поки що). А в Росії все більше відсторонюються Татарстан, Башкортостан, не кажучи про республіки Кавказу... Не хочуть вони бути політичними росіянами, бо етнічно -- інші. Так що це зовсім не хіхікання, пане Горяєв!
avatar