реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вистачає своїх кандидатів у депутати!

До такого висновку прийшли учасники обговорення теми майбутніх виборів по мажоритарних округах Чернігівщини учасники експертного обговорення в прес – клубі «Просвіта».

Замість обридлого обговорення одних і тих же неукраїнських, а то й антиукраїнських кандидатур, які вже прокралися, проїлися, засвітилися, треба висувати узгоджених національно- демкоратичних кандидатів. І вони є на Чернігівщині. Учасники розмови назвали 13 кандидатів.

Деталі обговорення читайте в наступному номері газети "Сіверщина", яка запропонує взяти участь в обговоренні народних кандидатів.
До речі, Поліський фонд визнав прес-клуб "Просвіта" вдалим майданчиком для висловлення та обговорення правих політичних сил.



Теги:Просвіта, мажоритарні округи, вибори - 2012


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На мою думку, формування кола можливих кандидатів в народні депутати (особливо по мажоритарних округах)бажано щоб починалося задовго до виборів за іниціативою знизу, тобто з обговорення(у різний спосіб, в т.ч через інтрнет) в регіонах на неформальних зборах виборців, представників місцевих громадських організацій, можливо і експертного середовища за активного висвітлення цього процесу в ЗМІ.
avatar