реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Присяга від "Батьківщини"

«Присягу кандидата в депутати від партії «ВО «Батьківщина» підписали кандидати в депутати від Об’єднаної опозиції по Чернігівщині.

І ті, хто увійшов у список і ті, що балотуватимуться по мажоритарним округам, зобов’язалися докласти усіх зусиль задля звільнення України від кримінального окупаційного режиму Віктора Януковича.

У своїй депутатській діяльності вони взяли обов’язок неухильно дотримуватись Конституції України, відстоювати соборність, незалежність та національні інтереси України, шанувати нашу історію, культуру і традиції, захищати статус української мови, як єдиної державної. Метою їх діяльності буде добробут українського народу, захист прав і свобод кожного громадянина.

Кандидати в депутати також присяглись неухильно виконувати у майбутньому рішення фракції та дотримуватись фракційної дисципліни. Вони також взяли на себе публічне зобов’язання скласти із себе повноваження народних депутатів, якщо їхня політична позиція піде врозріз із позицією Об’єднаної опозиції.

У списку Об’єднаної опозиції від Чернігівщини є такі люди як Голова обласної організації «Батьківщина» Олександр Кодола, Голова обласного осередку «Фронт Змін» Олександр Нерета, Народний депутат України Віталій Корж, а також Голова обласного осередку «Громадянська позиція» Олександр Мельник.

По мажоритарних округах Чернігівщини були затверджені такі кандидати: Валерій Дубіль (205 округ), Володимир Поліщук (206 округ), Сергій Журман (207 округ), В’ячеслав Неволько (208 округ), Віктор Лобазов (210 округ).

Сергій СЕМЕНЕНКО



Теги:мажоритарні округи, вибори - 2012, опозиція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
«Кандидати в депутати також присяглись неухильно виконувати у майбутньому рішення фракції та дотримуватись фракційної дисципліни».

Я уверен, что все нынешние депутаты (всех партий и фракций) в своё время принимали подобную присягу.
А значит, все они клялись «неухильно виконувати у майбутньому рішення фракції та дотримуватись фракційної дисципліни».

Вопрос: «Так за чем же их теперь осуждать за кнопкодавство
avatar