реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віра Савченко вступила у Народний Рух

Згідно поданої заяви, сестра відомої Надії Савченко - Віра рішенням Політради прийнята до Народного Руху України.

Як відомо, сама Надія Савченко провела зустрічі з керівництвом НРУ, але заявила, що буде створювати свій рух. Нагадаємо, що ідея руху- як партії стає більш популярною в Україні- наразі розгортають діяльність два рухи - Наливайченка і Саакашвілі. В той же час Народний Рух був і залишається ідеологічною партією правого спрямування, яка не створюється під вождя.

Голова Народного Руху Василь Куйбіда так прокоментував зусріч з Надією Савченко: "Відбувалася розмова і з Надією Савченко, яка прочитала нашу програму, «Концепцію національних інтересів» і хотіла поспілкуватися. Учасники Політради стверджували, що це добра розмова. Нас тішило, що народний депутат, герой України прийшла, щоб поговорити про наші програмові цінності. Які наміри у Надії, ми не знаємо. Віра Савченко написала заяву про вступ до Народного Руху України. Надія заявила, що буде працювати з партією Народний Рух, але ствердила, що не буде членом партії, буде розвивати свій проект".

Процес вступу нових людей до Народного Руху набирає обертів - так нещодавно Політрада прийняла до Народного Руху 120 членів громадської організації волонтерів. До лав НРУ вступив також внук Івана Франка - Роланд.



Теги:Народний Рух, Василь Куйбіда, Віра Савченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar