реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Віктор Лазар знову хоче влади!

Інтрига з призначенням голови обласної державної адміністрації триває: після повідомлення нашого сайту про кандидатуру підприємця Сергія Берестового, його прізвище було оперативно включено в обпльовування конкурентами. Хоча Сергій Берестовий не раз був на Майдані і допомагав валити режим Януковича...

Тепер же випливла ще одна кандидатура - Віктора Лазаря, підписи за якого збирали на засіданні штабу національного спротиву. Хоча Володимир Поліщук твердить, що штаб не міг голосувати за цю кандидатуру, оскільки не було кворуму, сам Віктор Лазар говорить, що за нього проголосували.

В усякому разі автор цих рядків за кандидатуру В.Лазаря не голосував і не підписувався з простої причини - саме Віктор Лазар разом з Сергієм Аверченком угробили газету "Сіверщина". Спочатку влаштували рейдерську атаку, намагаючись газету забрати собі юридично, усунули мене з посади головного редактора незаконно, оббрехали на всі заставки, не виплатили зарплати всупереч рішенню суду, а перед Великоднем взагалі припинили газету видавати.

Завдання Партії регіонів виконано? Обіцянки правлінню "Просвіти", що газета буде виходити, забуті?

До речі, а борг озвучений самим Віктором Лазарем, в 200 тисяч по "Сіверщині" хто буде покривати?

Політична доля Сергія Аверченка, який випадково ставши народним депутатом, погнався за більшою владою і більшими грошима, відома. Політична доля ж Віктора Лазаря опускається на наших очах.

Звісно, ніхто йому всерйоз не збирається дорікати "дружбою" з одіозним регіоналом Чечетовим - якщо той поміг добудувати седнівську школу, то ще й треба подякувати. Але намагання Віктора Лазаря всидіти на двох політичних стільцях очевидне - хоча би по тій такі газеті "Сіверщина", яка була закрита руками Лазаря за командою регіоналівської влади.

Публічним і голосним опусканням самого себе відзначився Віктор Лазар на сесії обласної ради, коли обирали голову. Налякані Майданом, депутати були готові проголосувати хоч і за чорта лисого. Тож кандидатура представника штабу національного спротиву Олександра Кодоли мала пройти безболісно. Тим паче, що він і не лисий і зовсім не копитний, а цілком достойна кандидатура. Висування Олександра Кодоли єдиною кандидатурою було публічно узгоджено і з Віктором Лазарем.

Проте на самій сесії ошелешеним депутатам Лазар раптом заявив, що таки висувається... Здивуванню регіоналів, привчених до владної дисципліни, не було меж. Обуренню депутатів від проукраїнських фракцій - теж.

Зрештою, тільки погроза Володимира Ступака привезти під обласну раду труну з тілом майданівця Андрія Мовчана, якого якраз відспівували на Красній площі, змусила Лазаря зняти свою кандидатуру. Але бридкий осад лишився.

За кілька днів на засіданні штабу національного спротиву Віктор Лазар зробив заяву - мовляв, в це ганебне висування його втягнув народний депутат Аверченко. Добре, взяли до відома. І запам'ятали: "Сіверщина" - раз, висування два.

...Наступного вівторка буде важливе для Чернігівщини кадрове рішення. Чекати лишилося недовго.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:Віктор Лазар, Чернігівська ОДА, штаб національного спротиву, Володимир Ступак


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Рішення не буде, треба ще подумати.,
avatar
2
В.Ф. Я повідомляв про те , що Аверченко має відношення до всесвітнього аферести " так званого мільонера-наставника Роберта Флетчера " , але ніхто не звернув на це уваги .
avatar