реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Війна в Росії: багато жертв у Владикавказі

Щонайменше 15 людей загинули внаслідок потужного вибуху в районі центрального ринку міста Владикавказ. Згідно з останніми повідомленнями, поранено понад 130 людей.
Як повідомив Бі-Бі-Сі представник МВС Північної Осетії, вибух був спричинений закладеною в автомобіль бомбою. Офіційні представники кажуть, що напад був влаштований бомбістом-смертником.

Для евакуації поранених у бомбовому нападі до Владикавказа з Москви відряджають літак Іл-76 російського міністерства з надзвичайний ситуацій.

Згідно з інформацією агентства Інтерфакс, потужність вибухового пристрою склала 10кг у тротиловому еквіваленті.

Влада не виключає нових вибухів, а відразу після нападу у Владикавказі район центрального ринку евакуювали, побоюючись нових вибухів.

У місті закрито всі школи і дитячі садочки: дітей евакуювали після анонімного дзвінка до міністерства освіти Північної Осетії з інформацією про те, що в одному з навчальних закладів буде здійснено вибух.

Слідчий комітет при російській прокуратурі порушив кримінальну справу за статтями "терористичний акт", "убивство двох і більше осіб" і "незаконний обіг зброї".

Президент Росії Дмітрій Медвєдєв доручив міністрам охорони здоров'я і з надзвичайних ситуацій "негайно" вжити заходів для надання державної допомоги потерпілим унаслідок вибуху у Владикавказі.
ВВС Ukrainian




Теги:Сепаратизм, Війна, владикавказ, розпад Росії, тероризм, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar