реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Відстрілялися -- як по писаному

Наприкінці минулого тижня, а саме в п’ятницю, 28 травня чернігівські журналісти продемонстрували своє вміння вправно володіти не тільки словом, а й зброєю.

26 чернігівських журналістів побували в армії, а точніше у Гончарівському, на полігоні 1-ої танкової бригади 8-го армійського корпуса Сухопутних військ Збройних сил України. Там відбулися змагання, присвячені професійному святу – Дню журналіста. Представники мас-медіа стріляли з пістолета Макарова, автомата Калашникова та вдягали протигази на час. Організаторами змагань виступили Міністерство оборони в особі Регіонального медіа-центру, Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України та виконком Чернігівської міської ради. Головний суддя змагань – начальник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони підполковник Валентин Буряченко.

Підполковник Валентин Буряченко розповів, що такий прес-тур „Журналісти в армії” вже стає традицією – цьогорічний виїзд до армії другий. „Точно, не останній, - запевняє підполковник Буряченко. – Мені приємно, що журналісти поставилися до змагань серйозно – дуже старалися і переживали за отримані бали”. Він також пообіцяв урізноманітнити змагання наступного року. Що це буде – катання у танку або метання гранат – ще не відомо.

А тепер про переможців. Перше почесне місце виборола команда інформагенції „Українські новини”/прес-служби ДП „Чернігівстандартметрології” – Владислав Савенок та Інна Олешко. Друге місце зайняла команда з Обласного радіо – Віталій Луговський та Віктор Ткаченко. Третьою стала команда газети „Гарт”, яку представляли Олег Шпак та Валентин Ковальов.

Щодо особистого заліку, то найкращим став Сергій Стук. З пістолету Макарова найкраще стріляв Владислав Савенок (ІА „Українські новини”/ДП „Чернігівстандартметрологіїя”) , а з автомату Калашникова – Віктор Ткаченко (Обласне радіо).

Переможців нагороджували Чернігівський міський голова Олександр Соколов та командир 1-ої танкової бригади полковник Андрій Грицьков.

Після змагань військові пригостили журналістів солдатською кашею та солодким чаєм. Проведений в армії день дуже сподобався солдатам слова. Одна наша коліжанка настільки пройнялася армією, що наприкінці прес-туру навіть оголосила про свої наміри піти служити в армію за контрактом. Хто це – поки що не скажемо. Раптом вже передумала... J

Ірина Мельник

На фото: Щасливі переможці та учасники




Теги:журналісти, Гончарівськ, Владислав Савенок, Олекасндр Соколов, Ірина Мельник, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar