реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Відсторонений мер Приходько звільнив учасника власної кримінальної справи

Після провальної спроби відстороненого міського голови вже вдруге провести 13 сесію міської ради позбавлений повноважень міський голова не знайшов нічого іншого, як знову зробити все, щоб посилити конфронтацію між собою та окремими депутатами і видав розпорядження про звільнення з посади директора державного комунального підприємства «Комунальник ринок» Анатолія Походню.
У розпорядженні, виданим відстороненим мером, зазначається досить цікава мотивація: «За одноразове грубе порушення трудових обов’язків”... Варто зазначити, що А.Походня має 6-річний стаж роботи керівника цього підприємства, з них 4 він працював при Приходьку і не мав жодних претензій відносно виконання своїх обов’язків.

Дане розпорядження можна розцінити як тиск з боку відстороненого міського голови на учасника своєї кримінальної справи, в якій Приходько обвинувачуваний в отриманні хабара другого за величною у області — майже 60 000 тисяч доларів. Сам Анатолій Походня ставить під великий сумнів законність цього розпорядження так як мер Приходько є відстороненим Постановою старшого слідчого Генеральної прокуратури України. Депутат міськради А. Походня зазначає, що його з розпорядженням офіційно ще ніхто не знайомив і той факт, що дане розпорядження необґрунтовано чим було масово розтиражоване в комунальних ЗМІ ще раз свідчить про неймовірний тиск з боку Приходька на учасників власної кримінальної справи по хабарництву.

Максим БІЛОУСЕНКО Газета «Ніжин-інфо»



Теги:приходько, Ніжин, Генеральна прокуратура, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar