реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Від спеки росіяни рятуються алкоголем

Спекотна погода для багатьох росіян стала приводом відпочити з улюбленою горілкою поблизу водойм. Незламне бажання росіян пити горілку навіть в небувалу спеку на пляжах відзначає німецька газета Die Welt.
«Вони накачують себе горілкою і пивом при температурі в 35 градусів і йдуть охолоджуватися в московські водойми. Проте для багатьох росіян гарячі пляжні горілчані пиятики тривають деколи всю ніч, закінчуються трагічно».

З початку пляжного сезону в одній тільки Москві вже потонули 82 росіянина. Вже зараз кількість п'яних російських потопельників в 3 рази перевищила показники 2009 року.

Алкоголізм — винуватець високої смертності серед росіян, вважає влада. Росіяни, що взимку «прийняли на груди» горілку, замерзають на вулицях, сотні тисяч гинуть від наслідків прийому міцних напоїв.

З початку року в Центральній Росії на водоймах потонули вже 462 п'яних людини, більше, ніж роком раніше. Тільки за один вівторок у водоймах Росії на дно пішли 49 росіян, з них двоє дітей, а в понеділок — 52 людини, з них семеро дітей.

За останній тиждень (з 5 по 12 липня) утопло вже 233 росіянина, а з початку року на водних об'єктах на дно відправилося 2139 п'яних росіян




Теги:трагедії, Водка, горілка, спека, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar