реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Фальсифікат. «Підвальна» горілка

Нещодавно працівники міліції Державної податкової міліції у м. Чернігові встановили в одному з гаражів місце зберігання незаконно виготовлених алкогольних напоїв та спирту, який використовувався як сировина для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.
Про це повідомила редакцію в.о. начальника штабу відділу податкової міліції ДПІ у м. Чернігові Марина Передня.

У підпільному цеху з виготовлення таких напоїв виявлена 220-літрова пластикова діжка зі спиртом, 76 скляних півлітрових пляшок з етикетками «Хортиця», «Золото України», «Козацька рада», «Золоте кільце», «Максимум», «Столична», «Байка» та кілька пляшок ємністю 0,7 л з етикеткою «Хортиця», заповнені прозорою рідиною та обклеєні марками акцизного збору з візуальними ознаками підробки, 145 порожніх горілчаних пляшок із ковпачками, 190 марок акцизного збору 01 регіону з візуальними ознаками підробки, знаряддя для фільтрування рідини, закупорювання пляшок.
Усього вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 15,2 тис. грн, у тому числі фальсифікованих алкогольних напоїв на орієнтовну суму 2 тис. грн та спирту на суму 13,2 тис. грн.
Проводиться подальша перевірка щодо особи, якій належать вилучені предмети та речовини. Встановлюються шляхи надходження спирту та місця реалізації фальсифікованих горілчаних напоїв.




Теги:Водка, горілка, Підвальна, підроблена, фальсифікат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar