реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Вибух у Ставрополі: війна на території Росії

У лікарні Ставрополя померла дівчинка, яка отримала тяжке поранення від вибуху біля Палацу спорту. Ще раніше померли шестеро жінок -- всього ж постраждали 45 осіб. Вибух стався перед початком концерту чечнського ансамблю "Вайнах".

Сила вибуху становила 250 грам в тротиловому еквіваленті. Прокуратура Росії кваліфікувала його як терористичний акт. Ставропольський губернатор висловив переконання, що він готувався до приїзду Алєксандра Хлопоніна -- повноважного представника президента Російської Федерації на Кавказі.

В той же час тільки сайт чеченський повідомив про ще один вибух. У Нальчику, 25 травня, в мікрорайоні Гірський недалеко від центру міста, біля торгового центру «Галерея» на перетині вулиць Тарчокова і Кирова стався сильний вибух, повідомляє ІА»Ічкерія-інфо».

За попередніми даними, жертв немає. У розташованих неподалеку будівлях вибиті шибки.

Джерела повідомляють, що вибух стався в той момент, коли проїздила машина із співробітниками міліції. Видно, вибух був направлений саме проти «міліціонерів».

...Питання до Януковича, Азарова, Табачніка, Сівковича, Тіхонова та інших "українських владців": куди ви тягнете Україну, прив"язуючи її до російського воза?!




Теги:Чечня, Сепаратизм, Ставрополь, теракт, вибух, Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar