реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вибух у серці Росії -- початок Інгерманландії?

Винуватцем вибуху "Невського експресу", що стався минулої п"ятниці, вважають Павла Косолапова, колишнього військовослужбовця Російської армії, який нині примкнув до ісламістського підпілля. Саме поєднання прізвища, заняття та ісламістського підпілля може шокувати багатьох, хто складає уявлення про Росію виключно з нав"язуваними Кремлем поняттями і "панятіямі". До відома таких людей: мечеті стоять уже в Мурманську і в Сибіру! І, як показує приклад Павла Косолапова, мусульманами в Росії є не тільки татари та мешканці інших мусульманських республік РФ. Розчарування в РПЦ -- союзниці Кремля, що виросло на полі совєтської безбожності, веде людей до ісламу.

За словами голови ФСБ вага тротилу, що вибухнув, становила біля 7 кілограмів. Загинули кілька крупних чиновників, а взагалі цілий вагон був замовлений для поїздки делегатів з"їзду прокремлівської партії "Единая Россия". Терорист знав куди мітити. Морг у місті Бологоє -- переповнений, тіла везли у вагонах-рефрижираторах у Твєрь. тільки у пітерські лікарні звернулися більше 30 потерпілих.

Є версія і про причетність саме російських правих організацій до вибуху. «Салют, товарищи по борьбе! Наше заявление будет лишь обозначением нашей боевой независимой ячейки combat18 (далее С18) в городе на Неве. Мы абстрагируемся от официального центра в Москве (Кровь и Честь/С18 Москва) и будем вести независимые боевые действия на захваченной территории Ингерманландии. Формальности нам ни к чему. Никаких компромиссов, легальных путей, белых флагов. RaHoWa — это не толстая задница в кабинете политических проституток. С18 — это террористическая группа белых ребят, которая изначально занималась уличным насилием и террором в отношении врагов белой расы», – говориться в опублікованій на сайті «Правые новости» заяві.

Combat18 – це бойове крило британської неонацистської организації «Честь і кров», яка діє і в Росії. «Это реально существующя живая организация, у них есть устойчивая группа людей, которая готова выступать от имени C18 в публичном пространстве», – говорить заступник директора інформаційно-аналітичного центру «Сова» Галина Кожевникова . До речі, кілька днів тому ця ж організація повідомила про муляж бомби у пітерському метро.
Зверніть увагу: мова йде про неонацистів у Росії! Чи почуєте ви такі інформації з російського чи українського телебачення?

Чечню Росія не перемогла -- Чечня прийшла в саме серце Росії. Поїзд, що вибухнув, ходить з Пітера у Москву. Ходив... І чи його підірвали кавказці, чи росіяни -- висновок один: РФ -- на грані розпаду. Ви щось чули про Інгерманландію?

Василь ЧЕПУРНИЙ.




Теги:теракт, вибух, Росія, Чечня, Інгерманландія


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Сайт прихильників незалежності Інегерманландії http://ingermanland.narod.ru/
avatar
2
Дії ВО "Свобода" по розпалюванню міжнаціональної ворожнечі в Україні - це лише квіточки, порівняно з діями російських нацистів! Голосуйте за Тягнибока, і побачите ягідки!
avatar
3
а василю все рпц ввижається! може вже досить в кожній статті займати церкву, а краще вилікувати свою ерпецефобію в халявині!
avatar
4
Можна звичайно похерити Тягнибока в голосувати за Ющенко чи ще кого-небудь, і тоді Ви все життя сидітимете у гнилому і нездоровому багні. Можна проголосувати за Юльку чи Яника і тоді ви опинитеся у ж..пі.
avatar