реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вибух на Чернігівщині (оновлено)

О 4 годині 10 хвилин на Чернігівщині пролунав потужний вибух. Він стався до оголошення повітряної тривоги.

Звук вибуху чули чернігівці в окраїнних районах міста, але його походження наразі невідоме. Офіційних повідомлень станом на 7 одину ранку не було.

В той же час кацапи потужно атакували Київ шахедами. «Друга атака ворожих безпілотників по Києву за цей місяць. Дрони противника (за попередніми даними - баражуючі боєприпаси типу «Shahed») були запущені з південного напрямку. Аби дістатися столиці, БпЛА рашистів подолали складний маршрут протяжністю ледь не 1000 км. На атаку Києва беспілотники заходили з північного напрямку. Але складні маневри ворога не стали на заваді нашій протиповітряній обороні. Силами та засобами ППО усі повітряні цілі - майже десяток - були уражені на підступах до Києва.(остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили).
За попередніми даними, в місті без жертв та руйнувань" - написав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Василь ЧЕПУРНИЙ

Фото ілюстративне, із сайту "Новий Чернігів"

PS Офіційне повідомлення звучить так: "В результаті наземних вибухів пошкоджено інфраструктурні будівлі, інформація про загиблих не зафіксована. Дані щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюються", - повідомили в ОК "Північ".



Теги:широка війна, вибух, атака шахедів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar