реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Вибір пакування для квітів: поради

Компанія Deco-Pack пропонує широкий асортимент товару упаковка для квітів оптом. Трапляється так, що клієнти не можуть розібратися в тому, яку упаковки вибрати для красивого букета квітів. Серед основних вимог покупців співвідношення ціна-якість для матеріалу. На наш погляд, найкращим варіантом в цьому випадку стане калька, котра найвідповідніше задовольняє ці критерії.

Головні плюси використання кальки

Ключове завдання кожної упаковки красиво оформити букет. Ще одним ключовим параметром є можливість транспортувати квіти та зберігати свіжість, незважаючи на погодні умови. Калька є найкращим варіантом в цьому випадку. Однак, крім цього вона володіє ще широким перечнем переваг, серед яких:

  • Широкий ассортимент кальки. Матеріал може реалізовувати в різному кольорі, відтінках та щільності.
  • Стійкість до вологи та погодних умов. Вона чудово захищає квіти в дощову та похмуру погоду.
  • Калька має високу жорсткість в порівнянні до інших матеріалів, а тому використовується для утворення великих композицій різноманітної форми.
  • За допомогою прозорої кальки можна створювати надзвичайно відкриті букети.
  • Використовується, як для створення букетів, так і для пакування різноманітних презентів, а тому вважається одним з найбільш універсальних матеріалів.

Пропозиція кальки від компанії Deco-Pack

Компанія Deco-Pack володіє значною кількістю видів кальки для квітів. Зокрема, на сторінці компанії для клієнтів представленні:

  • перламутрові кальки;
  • матові;
  • однотонні;
  • позолочені;
  • кальки із каймою.

Тому для власних клієнтів ми підбираємо найкращі варіанти в залежності від уподобань людини, форми, кольору букета та типу квітів. Саме в нас Ви зможете втілити як найвибагливіші дизайнерські ідеї. Робота ж цим матеріалом приносить комфорт, задоволення, адже вона досить стійка й має відмінні тактильні особливості.

Замовлення кальки: крок за кроком

Наша компанія пропонує покупцям замовлення великої кількості рулонів кальки оптом, а також в роздріб. Також ми оферуємо всіма матеріалами, котрі можуть знадобитися флористам та любителям під час створення букетів квітів. Всі наші товари відзначаються високою якістю, доступною ціною, значною кількістю знижок тощо.

Всі питання про замовлення та вибір кальки Ви можете вирішити безпосередньо в спілкуванні з нашими менеджерами. Замовлення кальки відбувається на нашій веб-сторінці, а доставка доступна в кожне місто України. Тільки в нас вибирайте найкращі матеріали та зручну доставку!






Коментарі (0)
avatar