реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ветеринарна медицина з порушеннями

Під час ревізій установ, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, встановлено порушень на суму 2,2 млн грн.

Фахівці Держфінінспекції в Чернігівській області виявили порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 2,2 млн грн під час ревізій установ, що належать до сфери управління Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

Внаслідок надання платних послуг без пред’явлення замовникам рахунків на їх оплату та не проведення коригування тарифів за надання ветеринарних робіт і послуг установами недоотримано доходів в сумі 1029 тис.гривень.

Посадові особи установ коштами загального фонду покрили витрати спеціального фонду, здійснили витрати за сторонніх юридичних осіб та за завищеною вартістю оплатили ремонтні роботи. Через це загалом незаконно витрачено 471 тис.гривень.

Також, виявлено порушення законодавства з питання оплати праці, що призвело до незаконного витрачання 360 тис.грн., з урахуванням внесків до державних цільових фондів.

Окрім того, під час ревізій встановлено нестачу товарно-матеріальних цінностей, безпідставне та понаднормове списання матеріальних цінностей на загальну суму 271 тис. гривень.

За результатами контрольних заходів на посадових осіб складено 40 протоколів про адміністративне правопорушення; застосовано заходи впливу за порушення бюджетного законодавства у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

Про результати проведення ревізій поінформовано правоохоронні органи.



Теги:Корупція, ДФІ в Чернігівській області, ветеринарна медицина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar