реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вчимося жити на Землі

24 листопада поточного року в читальному залі обласної бібліотеки імені М. Островського в м. Чернігові відбулася фінальна частина 3-го міського конкурсу „Вчимося жити на землі”. Організували цей захід навчально-методичний центр ЦЗ та БЖД Чернігівської області, науково-методичний центр управління освіти Чернігівської міської ради, Чернігівська обласна бібліотека ім. М. Островського, обласна організація „Союз Чорнобиль України”. Представники цих установ і були суддями конкурсу.
До фінальної частини потрапили 10 найкращих команд учнів 8-10 класів шкіл м. Чернігова, які пройшли відбірковий етап серед усіх шкіл м. Чернігова.
За умовами конкурсу командам (склад - 3 учасника) потрібно було скласти „Пам’ятку – кодекс справжнього Громадянина планети Земля”. Доповнити виступ можна було віршами, малюнками, фото та слайдами. Вище оцінювалося суддями виступи команд в яких викладені власні думки, своє особисте ставлення до проблем і свій погляд на ті чи інші речи.
Найкраще всіх впоралися з завданням учні загально-навчального закладу №23 (керівник команди Павленко Н.І.), які добре підготувалися, вивчили напам’ять програму виступу, показали цікаву пантоміму.
До числа нагороджених потрапили і команди колегіуму №11 (керівник Шулік О.А.) та загально-навчального закладу №2 (керівник Бутко А.Ю.), які були нагороджені дипломами та грамотами. Також грамоти та подяки від організаторів конкурсу за змістовні, цікаві виступи отримали команди ЗНЗ: №5 (за оригінальне оформлення конкурсного завдання), №27 ( найбільш повне розкриття завдання конкурсу) та учениця ліцею №15 Надія Яценко (за творчий підхід та власне бачення вирішення проблем Чорнобильської катастрофи).
Наприкінці цього заходу учасники конкурсу прийняли звернення до однолітків робити все можливе щоб зберегти екологічну безпеку в нашій області та країні, не нашкодити своєю діяльністю майбутнім поколінням.

О. Атрощенко, методист навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Чернігівської області









Коментарі (0)
avatar