реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вартість російської військової бази різко виросла

Будівництво військової бази біля кордону з Україною у містечку Клинці обійдеться російському бюджету не в 900 мільйонів рублів, як планувалося, а у 1, 4 мільярда. Про це пише російське видання РБК.

Спочатку біля російсько- українського кордону планувалося реконструювати існуючі приміщення, побудувати два нові гуртожитки для військових на 200 осіб, медпункт на 50 місць, полігон і полосу перепон. Спочатку нарахували одну суму, але після виявлення помилок у документації тендер відмінили і нові умови показали різке подорожчання.

Можливо, це пов’язано з тим, що за даними медіа, контракт може отримати компанія відомого петербурзького бізнесмена Євгенія Пригожина, якого Forbes називає «особистим кулінаром Владіміра Путіна».

Компанія «Мегалайн» зриває строки будівництва казарми для танкістів у Клинцях, через що вони зиму проведуть у колишній школі. Нагадаємо, що відновлення російської військової частини в безпосередній близькості до українського та білоруського кордонів розпочалося весною, коли кілька сот солдат були перекинуті з Уралу. Російські ЗМІ пояснили це необхідністю захисту від НАТО.

Василь ЧЕПУРНИЙ,Голос України



Теги:військова база, Клинці, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar