реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Російський агресор будує військову базу біля кордону з Чернігівщиною

Міжнародне волонтерське товариство InformNapalm здійснює моніторинг біля кордону з Україною районів Російської Федерації. Ним виявлена підвищена активність по будівництву і обладнанню нової військової інфраструктури зразу в кількох районах. В тому числі біля міста Клинці (Брянська область).

Так, у місцевій газеті міста Клинці «Ваше дело» від 14 квітня 2016 року під голосним заголовком «Решение принято» говориться, що 25 березня відбулись публічні слухання по затвердженюю проектів планування військових об'єктів у місті. Відомо, що один з них буде розташовано по вулиці Парковій, в районі стадіону "Труд", а другий - у Займищі, на провулку Калініна, за житловою забудовою, пише ІнформНапалм

Рішення про будівництво приймалося під час візиту представників Міністерства оборони РФ в лютому 2016 року. Метою цієї делегації було досягнення домовленості про відкриття на території другого за величиною міста Брянської області двох військових об'єктів. Практично відразу ж на місцевих форумах стали обговорювати можливе відновлення занедбаних об'єктів - переданих у 2012 році муніципалітету Клинців трьох військових містечок в / ч 10876.

Повідомляється, що з 1 квітня розпочалася підготовка території до зведення казарм, службового житла, а також іншої інфраструктури - спорткомплексів з басейнами, магазинів і т.д. У вересні 2016 року очікується прибуття військових.

На цьому тлі в місцевих мережах військовослужбовці 28-ї мотострілецької бригади з Єкатеринбурга (в / ч 61423, місце постійної дислокації Єкатеринбург, Центральний військовий округ) вже щосили цікавляться станом покинутої військової частини і перспективами оренди житла в Клинцях.

З коментарів під постами стає зрозуміло, що перші ешелони з Єкатеринбурга повинні прийти вже в середині травня 2016 року. Ймовірно, літо 28-й бригаді доведеться провести вже в польових умовах - в наметах, поки не буде споруджено модульний табір типу АПЛ-500, який використовується МО РФ для швидкого зведення. Подібні модулі ми вже бачимо на території аеродрому міста Валуйки Бєлгородської області РФ, де в даний момент розквартирована 23-тя мотострілецька бригада з Самари.

Як і в Валуйках, в Клинцях майбутні військові частини будуть знаходитися недалеко від залізничної станції і досить близько до кордону з Україною. Певно, новий підрозділ в Брянській області також стане частиною формованої 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу Росії.

Таким чином, ми бачимо, що Росія в спішному порядку організовує наступальну лінію уздовж кордону України, перекидаючи боєздатні підрозділи з глибини країни і поступово розквартировуючи їх не тільки в польових таборах ростовського угруповання сил вторгнення, але і в інших районах, що межують з Чернігівською та Харківською областями України.






Теги:нові військові об'экти, Брянська область, Клинці, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
http://vdelo.net/?p=8716
avatar