реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росіяни нарощують військові сили біля кордону з Чернігівщиною

Близько 7 тисяч російських військовослужбовців перекинуло російське керівництво в мсто Клинці Брянської області, за 50 кілометрів від кордону з Україною в напрямку Чернігова. Про такі наміри "добрих сусідів" ми повідомляли раніше.

Мова йде про 28 окрему мотострілкову бригаду ЗС РФ, яку передислокували з Єкатеринбурга.

Як повідомив місцевий сайт klintsy.info 30 травня у місті урочисто зустріли – в кокошниках і з хлібом- сіллю та запеченим поросям перший ешелон з військовими та важкою технікою. Їх вітав глава місцевої адміністрації Сєргєй Євтєєв , а фольклорний ансамбль « Весёлые девчата» виконав пісню «Рады мы вас видеть, дорогие наши…». При цьому глава адміністрації висловив радість, що рішення про закриття військової частини у 2011 році тепер відмінено.

Кокошніки і порося - це так по-російськи? А якщо кокошніки національний одяг - то де його носять?

Першим відрапортував про прибуття командир третього мотострілкового відділення майор Віталій Соколов з 214 солдатами. Кожен день військова частина буде поповнюватися.

Аналізуючи негативну реакцію українських сайтів на розміщення військової частини воюючої з Україною Росії біля кордону з Чернігівщиною, місцевий сайт дивується – мовляв, «большинство россиян считают украинцев братським народом». Певно, по-братськи десять тисяч уже на Донбасі і поклали, а мільйон зробили вимушеними переселенцями.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Клинці, російсько- українська війна, Єкатеринбург


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Кто сейчас дуется на Россию ДНР или хохляндия? Сами уничтожили и гундят. Братья - это нормальные, адекватные и грамотные граждане южной Руси "Украины", а остальные не братья, а заблудшие.
avatar
2
та відстаньте ви від нас, "братья"! краще бути сиротами, ніж з такими бахнутими, як ви... а заблуканих вас у донецьких степах будете й далі вивозити рефрижираторами ібо нефіг по нашій землі шастать і сіять заразу "руцкава міра"!
avatar