реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

В області 17 підтверджених випадків

Як повідомив голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко, станом на 22 квітня в області +4 випадки коронавірусу

Зранку цього дня було встановлено діагноз жительці Борзнянського району. Це медпрацівниця з села Красносільське, яка входила до числа контактних осіб по Комарівці. Захворювання протікає в неї безсимптомно. Хвора перебуває на самоізоляції, постійно підтримує контакт з сімейним лікарем.

ПЛР-тестуванням підтверджено інфікування на коронавірус жительки Чернігова, її госпіталізували у другу міську лікарню. Встановлено, що її чоловік повернувся 13 квітня із Російської Федерації через пункт пропуску “Бачівськ” у Сумській області.

Також діагноз коронавірус підтверджено ще у однієї жінки із села Комарівка. "Нагадаю, село Комарівка визнано осередком спалаху інфекційної хвороби. Це сьомий випадок в цьому населеному пункті, двоє осіб вже одужали та виписані з лікарні" - повідомляє на Фейсбуці голова ОДА Андрій Прокопенко.

Четверта хвора – із села Буда Корюківського району. 8 квітня повернулась із Російської Федерації через пункт пропуску “Бачівськ” у Сумській області.

Тож, на сьогодні в області 17 випадків інфікування на коронавірус.

"По всіх нових випадках проведено епідеміологічне розслідування. Всім контактним особам, а також медикам буде проведено ПЛР-тестування" - уточнює Андрій Прокопенко.



Теги:Чернігівська ОДА, Комарівка, Красносільське, короновірус, Бачівськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar