реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

УВАГА! УДАР розшукує корупціонерів!

Минуло 10 днів як стартувала акція «Люстрація влади» політичної партії УДАР Віталія Кличка. В рамках акції активісти УДАРу збирають інформацію про факти корупції у регіонах з боку державних службовців, прокурорів, суддів, керівників бюджетних організацій. За цей час чернігівці подали близько сотні антикорупційних пропозицій та заявок про корупційні дії.

Чернігівці активно долучилися до акції «Люстрація влади» та повідомляють про прояви корупції. Найбільше люди нарікають на корупцію в судовій системі та закликають її реформувати. Серед пропозицій часто зустрічаються вимоги посилити відповідальність за корупційні злочини.

«Я особисто долучився до акції «Люстрація влади»». – розповідає кандидат від УДАРу по 205 округу Іван Осадців. «Спілкуюсь з людьми і в наметах партії і в подвір’ях. Всі втомилися від цієї корупційної влади. І для УДАРу боротьба з корупцією – на першому місці!»

Акція «Люстрація влади» проводиться партією УДАР з 5 вересня по всій території України. Кожен громадянин, який стикався з проявами корупції, може повідомити про них, заповнивши спеціальний бланк та вкинувши у скриньку з логотипом акції.

Партія «УДАР» складе список корупціонерів. 1 жовтня за результатами акції відбудеться підсумкова прес-конференцію, на якій будуть оприлюднені прізвища чиновників та керівників, діяльність яких викликає найбільше нарікань у громадян.

Прес- служба виборчого штабу "УДАРу" 205 округу



Теги:Іван Осадців, 205 округ, удар, корупціонери, Люстрація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar