реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Правий сектор" дослідив Аверченка

Сергій Аверченко, білорус, народився 1965 року у с. Клюси Щорського району. Закінчив суворовське військове училище.

За часів СРСР служив на Далекому Сході, де підтримував комерційні контакти з китайцями. На рідній Чернігівщині перебував на комсомольській та політично-виховній роботі.

З 1994 року займається бізнесом. Придбав валяльно-повстяну фабрику, на базі якої створив ЗАТ "Фабрика «Аврора».

Наприкінці 2000-х бере участь у спробі силової зміни керівництва Союзу профспілок Чернігівської області. Стає депутатом міськради, очолює партію УДАР.
Це супроводжується політичними скандалами, зокрема, спробою всунути кандидатом в народні депутати Віктора Лазаря, без погодження з лідером партії.

Керування партією відбувалося на фоні постійних конфліктів із районними та міськими осередками партії, зокрема, постійним протистоянням із головою міської організації «УДАР» Юрієм Тарасовцем.

Під час виборів 2012 року його знову супроводжують скандали, зокрема, обвинувачення у застосуванні корупційних схем, внаслідок чого, його після певних промахів у партійній роботі не те, що не виключили, а навіть залишили у прохідній частині списку УДАРу.

Неспокійно і в особистому бізнесі –фабриці «Аврора». За інсайдерською інформацією причина –спроба оптимізувати сплату податків, створюючи все нових і нових ФОПів.

У 2013 році Сергій Аверченко з компанією Лазаря замішаний у знищенні газети «Сіверщина».

Зима 2014 року –бере участь в Революції Гідності.

Після перемоги Революції деякий час керує Укроборонпромом, звідки його переводять на більш хлібне місце –керувати Державним управлінням справами. Звідки його з тріском виганяють.

На жовтневих парламентських виборах балотується і хоча обіцяється всіма силами підтримати спільного кандидата від демократичних сил В. Поліщука, слова не дотримує…
І ось закономірний фінал: сміттєвий бак власного підприємства «Аврора».

«Правий сектор-Чернігівщина»



Теги:Аверченко, Клюси, округ 206, Люстрація, Володимир Поліщук, удар, Укроборонпром


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Не забувайте приказку: "Сміється той, хто сміється останім..."
avatar
2
та хто ж сміється - тут одні сльози від того, що отакі потрапляють у депутати і навіть у міністри оборонної ! промисловості. А воно - гавно гавном... вибачте за естетику!
avatar